Leisteen vloer

Bent u op zoek naar een leisteen vloer? Brengt u dan eens een bezoekje aan onze showroom. Wij hebben een aantal showrooms in Nederland, zodat er altijd wel één in uw richting zit. Bij ons in de showroom kunt u een goede indruk krijgen wat er allemaal op de markt is. Of u nu op zoek bent naar een leisteen vloer of een marmer vloer. Bij ons vindt u het. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld aanrechtbladen, vensterbanken en dorpels.

Een leisteen vloer komt u vooral tegen in de kleuren donkergroen, donkerbruin, donkergrijs en zwart. Omdat het een natuurproduct is kan een leisteen vloer per soort van uiterlijk verschillen. Leisteen is ontstaan door omvorming van kleisteen. Een leisteen vloer is bestand tegen normale gebruiksbelasting en circa 90% is vorstbestendig en dus buiten toe te passen.

Wij hebben onder andere de Fevi Stone in ons assortiment. Dit is een leisteen, welke in India uit de groeves wordt gehaald. De dikte van deze leisteen ligt is 12 millimeter en kan enkel binnen gelegd worden. Deze leisteen is zeer gebruiksvriendelijk in het onderhoud en is geschikt voor onder andere de keuken en de badkamer.
U kunt er voor kiezen de leisteen éénmalig te voorzien van een impregnering, waardoor deze steen nog beter bestand is tegen vlekken.

Daarnaast bestaat ons assortiment ook uit de Mustang. Dit is een leisteen welke uit de groeves van Brazilie wordt gehaald. Ook deze leisteen kan zowel binnen als buiten als vloer verwerkt worden. Deze leisteen vloer is zeer gebruiksvriendelijk in onderhoud en is zuurbestendig. Ook deze leisteen vloer kunt u laten voorzien van impregnering.
Voor het overige aanbod van leisteen vloeren kunt u onze website bekijken of contact met ons opnemen.

Naast een leisteen vloer kunt u bij ook brievenbussen, buitentafels, wasbakken, fonteintjes en douchebakken vinden. Deze zijn via onze website te bekijken en te bestellen. Tevens kunt u hier terecht voor onderhoudsmiddelen voor uw leisteen vloer.

Wij adviseren u de leisteen vloer te laten aanbrengen door een door ons geaccepteerde tegelzetter. Zo behoudt u de garantie op uw aangeschafte leisteen vloer. Deze tegelzetter komt ter plaatse alles bij u bekijken en geven goedkeuring aan de hand van hun beoordeling.

Via één van onze vestigingen kunt u meer informatie verkrijgen over een leisteen vloer of andere natuursteen producten. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen.