Marmer vloer

Bij SK Natuursteenshop kunt u terecht voor uw marmer vloer. We hebben diverse soorten marmer vloer in ons assortiment. Zo kunt u kiezen voor een marmer vloer in de kleur antic blue in de maat 100 x 50 cm, Crema Iran, welke in verschillende groottes verkrijgbaar is, maar ook voor de kleur Crema beige. Indien u kiest voor een getrommelde marmer vloer kiest u voor een gebruiksvriendelijke vloer. Deze marmer vloer is geschikt voor keukens, badkamers, het toilet, de woonkamer en vele andere ruimtes. Omdat deze marmer vloeren gemêleerd zijn is vuil er niet op zichtbaar en stofzuigen en één enkele keer dweilen is voldoende om de vloer weer mooi schoon te maken. U kunt er ook voor kiezen uw marmer vloer éénmalig te voorzien van impregnering, waardoor de vloer goed bestand is tegen de meest voorkomende vlekken.

Het uiterlijk van een marmer vloer is kenmerkend door de kleurschakeringen en de aders die aanwezig zijn. Marmer komt in allerlei kleuren voor, maar vooral in wit, beige en creme, maar bijvoorbeeld ook in rood en roze. Door de omvorming van kalksteen is marmer ontstaan, want marmer een echt natuurproduct maakt! De meeste marmersoorten worden glanzend afgewerkt.

U kunt op onze website uw favoriete marmer vloer uitzoeken en direct bestellen, maar u kunt uiteraard ook in één van onze showrooms de marmersoorten komen bekijken.

Omdat marmer kalkhoudend is en dus ook zuurgevoelig is dient u er rekening mee te houden dat u geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt om de marmer vloer schoon te maken. Zuren zoals cola, wijn of azijn kunnen vlekken geven als deze niet direct verwijderd worden. Bij SK Natuursteenshop kunt u tevens onderhoudsmiddelen voor uw marmer vloer bestellen. Zo weet u zeker dat u altijd het juiste middel gebruikt. Wij kunnen u hier ook altijd duidelijk advies in geven.

Kijk ook eens naar andere producten die wij leveren; graniet, hardsteen, maar ook de brievenbussen, vensterbanken, buitenkeukens of fonteintjes.

Wilt u meer informatie over de soorten marmer en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen omtrent een marmer vloer, neem dan contact op met één van onze vestigingen of vul het contactformulier in op onze website.