Marmer vloeren

Als u op zoek bent naar een bedrijf waar u gemakkelijk en snel marmer vloeren kunt bestellen, zit u bij SK Natuursteenshop goed! U kunt bij ons terecht voor diverse soorten marmer vloeren. Zo heeft u de keuze uit bijvoorbeeld marmer vloeren in de kleur Mozaik Blueston, welke in 2 verschillende maten verkrijgbaar is, de Black Marble, welke ook verkrijgbaar is in diverse maten, of bijvoorbeeld de Ocean Blue Marble van 16 mm dik en verkrijgbaar in verschillende maten.

Marmer vloeren zijn makkelijk in het onderhoud. Het is voldoende om te stofzuigen en te dweilen en omdat de marmer vloeren gemêleerd zijn is het vuil er niet op zichtbaar. U kunt er ook voor kiezen uw marmer vloer éénmalig te voorzien van impregnering, waardoor de vloer goed bestand is tegen de meest voorkomende vlekken.

Via onze website kunt u marmer vloeren uitzoeken en direct via de website bestellen, maar u kunt uiteraard ook een bezoekje brengen aan één van onze showrooms. Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze voor marmer vloeren, maar ook voor graniet, hardsteen, leisteen en nog veel meer producten.

Indien u uw marmer vloeren heeft besteld via onze website kunt u er voor kiezen uw bestelling thuis te laten bezorgen of op te halen in één van onze vestigingen.

Via de website kunt u ook onderhoudsmiddelen voor uw marmer vloeren bestellen. Omdat marmer kalkhoudend is en dus zuurgevoelig is, is het belangrijk uw marmer vloeren goed te onderhouden. Wij geven u hier graag advies over!

Naast marmer vloeren en alle andere vloerproducten leveren wij ook bijvoorbeeld brievenbussen, vensterbanken, buitentafels, fonteintjes en wasbakken, allen gemaakt van echt natuursteen.

U kunt er van uit gaan dat wij goede kwaliteitsproducten leveren, daar wij regelmatig zelf verschillende natuursteenmijnen over de hele wereld bezoeken om de beste kwaliteit voor u te selecteren! Omdat wij zelf de producten importeren vanuit de gehele wereld, kunnen wij de prijzen voor u laag en aantrekkelijk houden!

Voor meer informatie over marmer vloeren kunt u ons contactformulier via de website invullen of contact opnemen met één van onze vestigingen. Uiteraard kunt u ook eens langskomen in één van onze vestigingen om de producten in de showroom te bekijken.