Marmeren vloer

Een marmeren vloer heeft kenmerkende eigenschappen. Een marmeren vloer heeft attractieve kleurschakeringen en aders, maar ook de kristalstructuur is kenmerkend. Een marmeren vloer kunt u vooral tegenkomen in de kleuren wit, beige, creme en grijs, maar zijn ook leverbaar in het rood of het roze. Marmer is een echt natuurproduct en is ontstaan door een metamorfose van kalksteen. Dit zorgt er ook voor dat elk stuk marmer er anders uit kan zien.

Wij hebben diverse soorten marmer in ons assortiment zitten, waardoor u altijd de geschikte keus kunt maken voor uw marmeren vloer.

Een marmeren vloer is makkelijk voor u om te onderhouden. U kunt de vloer stofzuigen en dweilen en het vuil is verdwenen. Omdat een marmeren vloer gemêleerd is, is vuil er niet zo gauw op zichtbaar. Daarnaast kunt u er voor kiezen uw marmeren vloer te laten voorzien van een laag impregnering, waardoor uw vloer bestand is tegen de meest voorkomen vlekken. Let er wel op dat marmer kalkhoudend is en dus gevoelig voor zuren is. Indien dit niet direct verwijderd wordt kunnen er vlekken ontstaan in uw marmeren vloer. Via onze website kunt u uw onderhoudsmiddelen voor uw vloer bestellen.

U kunt uw marmeren vloer via onze website uitzoeken aan de hand van de informatie die bij elk product staat vermeld en direct bestellen. Hierdoor hoeft u dus eerst naar de showroom te komen. Na bestelling bestaat de mogelijkheid de marmeren vloer bij u thuis af te laten leveren of deze op te halen in één van onze vestigingen.

Naast een marmeren vloer kunt u ook bij ons terecht voor fonteintjes, wasbakken, buitenkeukens, buitentafels en bijvoorbeeld brievenbussen van natuursteen terecht. Op onze site kunt u hier meer informatie over vinden.

Wij van SK Natuursteenshop reizen over de gehele wereld om diverse natuursteenmijnen te bezoeken om zo voor u de beste kwaliteit te selecteren. Wij importeren zelf onze producten over de gehele wereld van uit onder andere Zuid-Afrika en China, waardoor wij in de gelegenheid zijn de prijzen voor u laag en aantrekkelijk te houden!

Meer informatie over een marmeren vloer kunt u opvragen via ons contactformulier. In één van vestigingen bent u van harte welkom om alle producten eens te komen bekijken. Wij helpen u graag verder met het maken van een keuze.