Natuursteen tegels

Als u uw huis wilt opknappen en u kiest voor natuursteen tegels, heeft u vele mogelijkheden.
Natuursteen heeft vele varianten met verschillende uitstralingen en eigenschappen. Bij SK Natuursteenshop heeft u keuze uit diverse soorten natuursteen tegels, allen van hoogwaardige kwaliteit tegen een lage prijs!

Marmer is een natuursteen welke in vele kleuren te leveren is en staat bekend om de mooie kleurschakeringen en aders en is vooral verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en beige, maar ook in bijvoorbeeld rood en roze. Aangezien marmer een natuurproduct is kan het uiterlijk verschillen.

Leisteen kan ook gebruikt worden als natuursteen tegels en is in diverse kleuren verkrijgbaar. Leisteen is bestand tegen normale gebruiksbelasting en in 50 % van de gevallen vorstbestendig, in tegenstelling tot kwartsiet en zandsteen, welke volledig vorstbestendig zijn en dus met gemak buiten toegepast kunnen worden. Kwartsiet is daarbij bestand tegen hoge gebruiksbelastingen en komt vooral voor in de kleuren (donker)grijs, crème, geel en rood. Het uiterlijk kan per soort verschillen. Zandsteen komt vooral voor in de kleuren wit, crème, geel en rood en is bestand tegen normale gebruiksbelastingen, omdat het een wat zachter soort natuursteen is.

Wilt u iets toepassen met een warme speelse uitstraling? Denkt u dan eens aan de mozaik tegels van SK Natuursteenshop. Deze zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en zijn makkelijk te verwerken. Deze mozaik tegels zijn een ideale afwerking voor vloeren en wanden en vooral geschikt voor badkamer en keukens als bijvoorbeeld een badombouw of aanrecht. Ze zijn ook geschikt voor terrassen en andere buitentoepassingen.

Indien u meer informatie wilt over de mogelijkheden van natuursteen tegels bij u, kunt u telefonisch contact met één van onze vestigingen opnemen. U kunt ook uw bestelling via onze webshop doorgeven en deze bestelling bij u thuis laten afgeven of op komen halen bij ons in de showroom. U kunt ook het contactformulier invullen voor meer informatie.