Natuursteen vloer

U bent op zoek naar een natuursteen vloer, maar u weet nog niet welk product u wilt kiezen. Zoek dan niet verder, want wij hebben diverse soorten natuursteen in ons assortiment om uw ideale vloer te leveren.

Een natuursteen vloer heeft vele voordelen, want zo is een natuursteen vloer niet besmettelijk en eenvoudig te onderhouden. Stofzuigen en dweilen is voldoende om uw natuursteen vloer schoon te houden. Via onze website kunt u diverse onderhoudsmiddelen bestellen, welke geschikt zijn om uw natuursteen vloer mee te onderhouden. Indien gewenst geven wij u hier graag advies over.

SK Natuursteenshop levert alleen echte natuurproducten met een goede kwaliteit tegen een lage prijs, omdat wij zelf importeren van uit de gehele wereld, waaronder BraziliŰ en China. Naast een natuursteen vloer kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een brievenbus gemaakt van natuursteen of bijvoorbeeld een buitenkeuken of buitentafel van natuursteen. Voorbeelden kunt u via onze website bekijken of in ÚÚn van onze vestigingen.

U kunt uw bestelling heel makkelijk via de website doorgeven en thuis laten bezorgen, maar u kunt uw bestelling ook in ÚÚn van onze vestigingen ophalen. Dit is gratis en het thuis laten bezorgen worden verzendkosten voor berekend. Wij geven uitsluitend garantie op de door ons geleverde natuursteen vloer indien u deze laat aanbrengen door de door ons geaccepteerde tegelzetter. Deze komt vooraf op locatie langs om een kijkje te nemen en geeft aan de hand van zijn beoordeling de goedkeuring. Zo behoudt u de kwaliteit van de natuursteen vloer.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier op de website. Wij zijn tevens telefonisch bereiken. Kijk op de website welke vestiging het dichtst bij u in de buurt zit.