Vloertegels natuursteen

Indien u kiest voor vloertegels gemaakt van natuursteen heeft u vele mogelijkheden. Wij bieden u al deze mogelijkheden. In ons assortiment hebben wij diverse vloertegels gemaakt van natuursteen met allemaal verschillende uitstralingen en eigenschappen. Aan u de keus welke het beste bij u past. Wij geven u de mogelijkheid te kiezen uit diverse soorten vloertegels van natuursteen, allen van hoogwaardige kwaliteit tegen een lage prijs!

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor vloertegels gemaakt van een zeer mooie natuursteen; marmer.
Marmer is een natuursteen welke makkelijk te herkennen is door de mooie kleurschakeringen en aders die zichtbaar zijn. Marmer is in vele kleuren te leveren, waardoor er altijd wel een kleur tussen zit die aan uw wensen voldoet. Wilt u vloertegels van natuursteen buiten leggen? Geen probleem! Vele soorten leisteen, kwartsiet en hardsteen zijn geschikt voor buiten.

Vloertegels van natuursteen geven uw woning een mooi uiterlijk. Een bijzonder materiaal om te gebruiken voor uw vloertegels van natuursteen is kwartsiet. Kwartsiet is een natuursteen welke een hoge concentratie kwartskristallen bevat. Dit zorgt voor een mooi, glinsterend uiterlijk. Daarnaast hebben wij nog meerdere vloertegels van natuursteen in ons assortiment, welke onder andere gemaakt zijn van leisteen, hardsteen en zandsteen. Voor meer informatie over de verschillende producten kunt u contact ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Wij leveren dus vloertegels van natuursteen, maar daarnaast leveren wij bijvoorbeeld ook brievenbussen, buitenkeukens, vensterbanken, zwembadranden en wasbakken welke van echt natuursteen zijn vervaardigd en uw tuin, badkamer of andere ruimte een mooie uitstraling geven. Deze producten kunt u via de website bestellen, maar u kunt deze ook komen bekijken in één van onze vestigingen. Indien u bestelt via de website kunt u er voor kiezen uw bestelling zelf op te halen in één van onze vestigingen of thuis te laten bezorgen.

Wij willen u er wel op attenderen dat u uw garantie behoudt alleen indien u de vloertegels van natuursteen laat aanbrengen door een door ons geaccepteerde tegelzetter. Deze komt vooraf de situatie beoordelen en goedkeuring geven, waardoor u zeker weet dat de vloertegels van natuursteen goed aangebracht worden.

Voor meer informatie over de vloertegels van natuursteen kunt u contact opnemen met de voor u dichtstbijzijnde vestiging of het contactformulier via de website invullen.