SK Natuursteen: natuursteen voor een voordelige prijs

Het uiterlijk van uw huis is, naarmate de jaren voorbij schrijden, onderhevig aan slijtage. Regelmatig moeten onder meer de vloeren, wanden en plafonds een opknapbeurt ondergaan middels een nieuw verfje, behangetje of tapijtje.

Uitzondering op de regel vormt een vloer van natuursteen: deze gaat jaren en jaren mee en lijkt er, ondanks intensief gebruik, alleen maar mooier op te worden!

Wie ge´nteresseerd is in een vloer van hoge kwaliteit voor een relatief lage prijs, doet er goed aan om ons eens een bezoekje aan de uitgebreide showroom in Berlicum te brengen. Ook kunt u hier terecht voor  wasbakken, douchebakken, aanrechtbladen, vensterbanken, dorpels en ander maatwerk.
Natuurstenen ligbad.

Natuursteen


Natuursteen vloeren zijn erg duurzaam, niet besmettelijk en eenvoudig te onderhouden. We verkopen verschillende soorten natuursteen: leisteen, zandsteen, kwartsiet, basalt, graniet en hardsteen. Graniet is een van de hardste steensoorten die er is en is ook vaak terug te vinden als het materiaal waaruit aanrechtbladen vervaardigd worden. 

Een heel bijzonder materiaal om een vloer van te vervaardigen is kwartsiet, dat een hoge concentratie kwartskristallen bevat. Vandaar de naam en het glinsterende uiterlijk. Maar ook de meer neutrale natuurstenen zoals leisteen, zandsteen en hardsteen mogen allemaal gezien worden als een uitermate capabele bodembedekking van uw huis.

Showroom


Sinds 1998 hadden wij onze eigen showroom op industrieterrein de Nieuwe Molenheide langs de Zuid-Willems-vaart. Sinds 1 december 2009 zijn wij gevestigd in Berlicum (NB) op het industrieterein Beekveld, Overbeeke 14. Hier hebben we ook bijna alle vloeren op voorraad liggen, in totaal maar liefst 50.000 vierkante meter natuursteen. De stenen worden geleverd in heel het land. Ook hebben we klanten in Duitsland en BelgiŰ. Als mensen de stenen niet zelf kunnen leggen, kunnen zij deze door ons laten plaatsen. Wij bieden een compleet pakket waaronder slopen, vloerverwarming en plaatsen. We beschikken over een tegelzetter die gespecialiseerd is in het leggen van natuursteen.

Eigen import

Onze natuursteen worden ge´mporteerd uit alle windstreken: China, BraziliŰ en India zijn belangrijke leveranciers. We importeren de stenen dus zelf, en verkopen ze rechtstreeks door aan de consument. Hierdoor kunnen we de prijzen heel erg laag houden.

We bezoeken zelf verschillende natuursteenmijnen om te zorgen voor de beste kwaliteit. Door samen te werken met de lokale bevolking, garanderen wij kwaliteit en arbeidsomstandigheden.